Michael Bijnens, Maarten van der Graaff, Marieke Rijneveld en Stefan Brijs op Manuscripta 2015

In het eerste weekend van september presenteren Nederlandse uitgeverijen de nieuwe titels van het komende seizoen tijdens Manuscripta te Zwolle op zaterdag 5 september van 12.00 uur tot 18.00 uur. Voor Atlas Contact betekent dit optredens van Michael Bijnens, Maarten van der Graaff, Marieke Rijneveld en Stefan Brijs:

Arjan Peters van de Volkskrant introduceert de debutanten van 2015, waaronder Michael Bijnens met zijn roman Cinderella. (12.30 uur | Stadkamer | Statenzaal)

Podiumpoëzie met Maarten van der Graaff (Vluchtautogedichten en Dood werk) en Marieke Rijneveld (Kalfsvlies) in Boekhandel Waanders in de Broeren. (15.00 uur | Waanders in de Broeren)

Anne-Gine Goemans en Stefan Brijs op reis: over afkomst, opvoeding, identiteit, vergelding en ouder worden. De roman van Anne-Gine Goemans gaat over een Indische vrijmetselaar en Stefan Brijs’ nieuwe roman Maan en zon over een Curaçaose schoolmeester. (16.00 uur | Villa Hofvliet | Serre)